Colegiul Naţional "Ienăchiţă Văcărescu” din Târgovişte, unul dintre cele mai mari şi mai bine cotate licee din judeţul Dâmboviţa, a trecut la scenariul roşu, cursurile urmând a se desfăşura online până în 14 octombrie, pentru toate clasele, după apariţia unor cazuri de COVID-19. Clase din alte două şcoli vot face cursuri tot de acasă, însă doar pentru o săptămână.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unei hotărâri adoptate, vineri, de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Dâmboviţa, până pe 14 octombrie toţi elevii Colegiului Naţional "Ienăchiţă Văcărescu” Târgovişte vor face cursuri online. 
 
De asemenea, în alte două şcoli, unele clase vor funcţiona în baza scenariului roşu, însă doar pentru o săptămână, până pe 7 octombrie. Este vorba despre clasele I şi a II-a de la Şcoala Gimnazială Ulmi, care funcţionează în sistem simultan, acelaşi cadru didactic predând în acelaşi timp elevilor din ambele clase, dar şi despre clasa a IV-a A de la Şcoala Gimnazială "Tudor Vladimirescu” Târgovişte. 
 
Judeţul Dâmboviţa a înregistrat, în 24 de ore, 32 de noi îmbolnăviri din cauza virusului SARS-CoV-2, conform raportării făcute de autorităţi vineri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.