Poliţia Capitalei s-a autosesizat şi face verificări în cazul pacientei arse în timpul unei operaţii la Spitalul Floreasca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la o pacientă internată într-un spital din Bucureşti, Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei a declanşat verificări cu privire la aspectele semnalate în mass media”, anunţă poliţiştii.
 
Până la acest moment nu a fost identificată vreo plângere cu privire la această situaţie.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu relatează, într-o postare pe Facebook, despre un incident grav la Spitalul Floreasca, o pacientă a luând foc pe masa de operaţie. El citează declaraţii ale asistentelor care au văzut scena şi din care rezultă că de vină ar fi medicul Mircea Beuran, cel care realiza intervenţia chirurgicală. Ministrul Sănătăţii Victor Costache declară că ştia de incident şi că a trimis Corpul de control pentru a face verificări la spital.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.