Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, vineri, la Caracal, că anchetatorii intervin la domiciliul inculpatului Gheorghe Dincă în baza unui nou mandat de percheziţie şi că va fi efectuată o cercetare criminalistică amănunţită şi complexă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În această dimineaţă, în baza unui nou mandat de percheziţie am intervenit la domiciliul inculpatului. Vom efectua o cercetare criminalistică amănunţită şi complexă”, a declarat Porime.

Ea a precizat că „vor fi sectorizate toate zonele, vor fi cercetate cu echipe diferite” şi că vor fi verificate şi gropile betonate.

„Inculpatul şi-a menţinut declaraţiile şi a oferit noi indicii care vor fi verificate”, a mai declarat purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal acuzat în cazul dispariţiei adolescentei Alexandra Măceşanu a fost audiat timp de mai multe ore în noaptea de joi spre vineri la DIICOT Bucureşti, avocatul său afirmând că acesta şi-a menţinut declaraţiile privind uciderea fetei dar şi a celeilalte tinere, Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie. Echipe de criminalişti se află vineri la locuinţa sa din Caracal, cercetările fiind reluate după mai multe zile în care nu a mai fost făcut niciun demers în acest sens, imobilul fiind doar păzit de jandarmi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.