Purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime, a declarat, luni, că anchetatorii au găsit, în pădurea de lângă Caracal, fragmente osoase arse şi cenunşă, care erau într-un sac şi care vor fi analizate. Potrivit acesteia, Gheorghe Dincă susţine că a ucis-o pe Luiza Melencu în ziua răpirii şi că rămăşiţele îi aparţin acesteia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„S-au continuat cercetările la locuinţa inculpatului şi a avut loc o conducere în teren cu inculpatul, unde acesta a declarat că a abandonat un sac care conţinea fragmente osoase arse şi cenuşă. Aceasta trebuie să fie cernută pentru a vedea ce resturi mai sunt acolo. (...) Din declaraţia sa, el aşa a declarat că este trupul Luizei. Până nu avem rezultatele de laborator, nu ne putem pronunţa”, a declarat purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Mihaela Porime a mai spus că „sunt ridicate în fiecare zi urme criminalistice care urmează să fie procesate”.

Potrivit acesteia, Gheorghe Dincă a susţinut că a folosit aceeaşi metodă ca în cazul Alexandrei şi că agresiunea s-a produs tot în locuinţa sa.

Purtătorul de cuvânt al DIICOT a precizat că, până la acest moment, nu sunt indicii că ar fi mai multe victime şi nici că Gheorghe Dincă ar fi avut complici.

Până acum nu a fost găsit telefonul Luizei.

Dincă susţine că ar fi ucis-o pe fată în ziua în care a răpit-o, iar până în acest moment nu se ştie dacă acesta a şi violat-o, potrivit declaraţiilor reprezentantului DIICOT.

Avocatul familiei Luizei Melencu, Tonel Pop, a declarat, după cercetările făcute într-o pădure de lângă Caracal, că "există date că există o victimă", însă nu se ştie cine este, acest lucru urmând a fi stabilit după analiza ADN. "Omul acesta spune anumite adevăruri, dar şi minte foarte mult, că este învăţat cum să mintă. De data asta a spus ceva adevărat", a spus avocatul, despre Gheorghe Dincă.

Anchetatorii au găsit rămăşiţe umane într-o pădure de lângă Caracal, unde Gheorghe Dincă a susţinut că ar fi aruncat părţi din trupul Luizei Melencu, au precizat anterior surse din cadrul anchetei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.