Câţiva protestatari care au venit în faţa Sălii Palatului, unde este organizat sâmbătă congresul extraordinar al PSD, şi care au strigat împotriva PSD şi a Guvernului au fost ridicaţi de jandarmi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 11:45 - Protestatarii duşi la audieri de jandarmi din faţa Sălii Palatului au fost amendaţi

Protestatarii duşi la audieri de jandarmi din faţa Sălii Palatului au fost amendaţi, cu 800 de lei o persoană, pentru tulburarea ordinii publice şi cu câte 3000 de lei alte două persoane, pentru împiedicarea forţelor de ordine de a-şi îndeplini obligaţiile de serviciu, a anunţat Jandarmeria.

Câteva zeci de persoane protesteaza sâmbătă în faţa Sălii Palatului, unde are loc Congresul PSD. Trei manifestanţi au fost luaţi de jandarmi, după ce nu ar fi respectat indicaţiile forţelor de ordine.

Protestatarii scandează împotriva coaliţiei de guvernare şi cer demisia şefilor celor două camere ale Parlamentului. Ei strigă "Hoţii", "Demisia", "Să vă fie ruşine" şi "PSD ciuma roşie".

În jurul Sălii Palatului a fost desfăşurat un dispozitiv de jandarmi.

De asemenea, au fost amplasate şi garduri.

În zonă sunt şi restricţii de circulaţie.

”Pentru a clarifica anumite aspecte privind prezenţa Jandarmeriei şi măsurile de ordine din zona Sălii Palatului, va informez că în baza Protocolului privind organizarea şi desfăşurarea adunării publice  din data de 10 martie nr. 865/6/07.03.2018 aprobat de PMB, Jandarmeria are obligaţia ,conform legii, să asigure măsurile de ordine şi siguranţă publică”, este poziţia transmisă de Jandarmerie.

”În legătură cu incidentul de la sala palatului va informăm că 3 persoane au fost conduse la secţia de poliţie pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice pentru luarea masurilor legale, revenim cu detalii”, precizează Jandarmeria.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.