Carmen Iohannis anunţă că va preda în continuare la Sibiu şi spune că va reveni "cu mare drag" la şcoală, de luni. Soţia preşedintelui Klaus Iohannis este profesoară de limba engleză la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Carmen Iohannis a fost întrebată, joi, la Sibiu, unde a participat la inaugurarea unui loc de joacă, dacă se întoarce la şcoală.

"Da, cu mare drag. Luni", a răspuns ea.

De asemenea, întrebată dacă va prelua o clasă a IX-a, Carmen Iohannis a afirmat: "Vă spun atunci".

Carmen Iohannis predă engleză la Colegiul Naţional "Gheorghe Lazăr" din Sibiu, iar în anul şcolar trecut a fost dirigintă la o clasă a XII-a.

Anul trecut, la începerea anului şcolar, ea spunea, întrebată fiind dacă va mai preda şi dacă va lua clasa a IX-a, ca diriginte, că nu va renunţa la "iubirea vieţii" sale - şcoala.

"Clasa a IX-a o voi lua, dar nu ştiu dacă mai iau dirigenţie. Nu vreau să renunţ la iubirea vieţii mele, şcoala", spunea, atunci, Carmen Iohannis.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.