Ministrul Afacerilor Interne Carmen Dan a anunţat joi seară că a trimis Corpul de control al ministrului la IGPR pentru a verifica respectarea procedurilor administrative în cazul agresiunii sexuale comise de poliţistul Eugen Stan în decembrie 2016. Ea a susţinut că a cerut această verificare pentru a se asigura că raportul pe care şeful IGPR Bogdan Despescu îl va prezenta premierului Mihai Tudose va fi unul obiectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Am trimis Corpul de Control al ministrului la Inspectoratul General al Poliţiei Române pentru a verifica respectarea procedurilor administrative de raportare a evenimentului, dar şi aspecte care privesc gestionarea evenimentului de agresiune sexuală comis în 10 decembrie în Sectorul 5 al Capitalei şi înregistrat la Secţia 18", a declarat ministrul Afacerilor Interne.
 
Ea a precizat că, potrivit fişei de eveniment, autorul era indicat ca fiind agentul Stan Eugen din cadrul Brigăzii de Poliţiei Rutieră Bucureşti.
 
"Pentru a mă asigura că raportul domnului Despescu ce îl va prezenta domnului premier va fi unul obiectiv, am decis această verificare", a subliniat Carmen Dan.
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.