Poliţiştii din municipiul Caransebeş, judeţul Caraş - Severin s-au autosesizat, după ce au aflat că în curtea unei persoane din localitatea Bolvaşniţa are loc o petrecere de majorat. Au fost aplicate amenzi în valoare totală de 18.000 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat de presă, de sâmbătă, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Caraş-Severin, în noaptea de vineri spre sâmbătă poliţiştii au întrerupt petrecerea, evacuând şi sancţionând cele 28 persoane găsite la eveniment.
 
”Organizatorii evenimentului au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 5.000 de lei, conform Legii nr.55 din 2020. În total au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de 18.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor dispuse de autorităţi pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19”, arată sursa citată.
 
Poliţiştii reamintesc cetăţenilor că în conformitate cu Hotărârea Guvernului nr. 856 din 2020, în această perioadă nu este permisă organizarea evenimentelor private.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.