Vântul puternic a provocat pagube importante în judeţul Caraş-Severin, aflat sub cod roşu de furtuni vineri seară. Bilanţul dat publicităţii de ISU Caraş-Severin arată că în Dispeceratul Inspectoratului, între orele 22:20 şi 00:30, s-au primit 175 de apeluri legate de fenomenele meteo extreme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel mai afectat a fost municipiul Reşiţa, unde DN58B a fost blocat timp de două ore la ieşirea spre Caransebeş de copacii doborâţi de vânt.

Tot la Reşiţa, pe strada Zadei, două persoane au fost surprinse sub acoperişul unui bloc care a fost luat de vântul puternic. Ambele au fost duse la spital.

De asemenea, în dreptul insulei Ostrov, poliţiştii de frontieră au recuperat două persoane surprinse de furtună pe Dunăre.

Intervenţii ale pompierilor au mai avut loc în localităţile Băile Herculane şi Zăvoi, unde rafalele au doborât copaci, dar şi în oraşul Bocşa, unde un stâlp de electricitate a luat foc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.