Canionul 7 Scări din judeţul Braşov va fi închis, începând de miercuri şi până în primăvara anului viitor. Data la care defileul săpat în munţii Piatra Mare şi care poate fi traversat pe trepte metalice va fi redeschis va fi anunţată în funcţie de condiţiile meteo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Anunţul privind închiderea canionului 7 Scări a fost făcut de către Salvamont Braşov. Totodată, şi tiroliana care funcţionează în zonă va fi nefuncţională. 
„Acestea vor intra în conservare până în primăvara anului 2023 când condiţiile meteorologice vor permite deschiderea lor”, a transmis Salvamont Braşov, într-un mesaj asumat de administraţia canionului şi a tirolienei.
Canionul Şapte Scări este un defileu săpat în calcar, amplasat în zona de vest a munţilor Piatra Mare, în judeţul Braşov, România, la altitudine de peste 900 de metri. Defileul poate fi trecut urcând şapte scări metalice, cu înălţimi de până la 15 metri. 
Anul acesta, canionul a fost deschis începând din 30 aprilie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.