Andreea Esca şi Văru Săndel au răspuns provocării lansate de coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19 Valeriu Gheorghiţă şi au explicat ce conţine pentru ei vaccinul. Jurnalista a precizat vineri că s-a vaccinat pentru că vrea să se încheie pandemia şi să poată merge apoi fără mască oriunde, la festivaluri, la petreceri, să se poată întâlni cu toţi prietenii şi cunoscuţii ei. Văru Săndel a explicat că pentru el vaccinarea înseamnă libertate şi bucuria de a îi putea îmbrăţişa pe cei dragi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Cred că fiecare trebuie să îi facă exact ceea ce îi dictează conştiinţa. Eu m-am vaccinat pentru că vreau să se termine odată cu această pandemie. Să merg fără mască peste tot, să dansez la petreceri, să merg la festivaluri, să mă întâlnesc cu toţi cunoscuţii şi prietenii mei. Vreau să călătoresc, vreau să merg la teatru, vreau să merg la film cu faţa descoperită. Aşa că dacă mă întrebaţi ce conţine acest vaccin pentru mine, ei bine conţine speranţa că ne vom întoarce la viaţa de dinainte de pandemie”, a transmis Andreea Esca într-un mesaj video postat pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

La rândul său, Văru Săndel a spus că fiecare face ce doreşte şi ce este bine pentru el, însă consideră că vaccinul înseamnă lipsa fricii şi libertate.

„Nu spun nimănui ce are de făcut. Fiecare gândeşte şi face ceea ce trebuie pentru el, dar pentru mine vaccinul înseamnă libertate, înseamnă fără frică şi înseamnă bucuria de a mă îmbrăţişa cu oamenii dragi. Am primit provocarea de la domnul doctor colonel Gheorghiţă. O dau mai departe prietenului meu Cosmin Seleşi, să vedem el ce zice”, a afirmat Văru Săndel pe pagina sa de Facebook.

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19, medicul Valeriu Gheorghiţă, a lansat, printr-un mesaj video, o provocare pentru Andreea Esca, Lucian Mândruţă, Mihai Bobonete şi Văru Săndel de a spune ce înseamnă vaccinul pentru ei. Pentru el „vaccinul conţine mai puţină suferinţă, mai puţini oameni bolnavi, mai puţine decese, mai puţine restricţii”, a adăugat Gheorghiţă.

Lucian Mândruţă şi Mihai Bobonete au răspuns joi provocării. Amândoi au vorbit despre revenirea la normalitate şi au îndemnat lumea să se vaccineze pentru ca acest lucru să fie posibil cât mai curând.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.