Zece persoane din judeţul Călăraşi sunt cercetate pentru comiterea infracţiunii de braconaj cinegetic, patru dintre suspecţi fiind reţinuţi în acest dosar. Anchetatorii care au făcut percheziţii la domiciliile suspecţilor au descoperit sute de kilograme de carne de vânat, dar şi numeroase arme letale şi alte mijloace de probă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În dosarul instrumentat de poliţişti din Călăraşi sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, sunt suspectaţi de braconaj zece bărbaţi 10 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 31 şi 66 de ani. 
Vineri, poliţiştii din Călăraşi, împreună cu cei din cadrul Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi cu colegi de la inspectoratele de poliţie judeţene Ialomiţa, Ilfov şi Constanţa au făcut 18 percheziţii la domiciliile suspecţilor.
„În urma efectuării percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate, în vederea indisponibilizării aproximativ 230 de kg de carne de vânat, 9,6 kg de preparate din carne de vânat, 19 arme letale de calibru 12,16,  2.279 de cartuşe de calibru 12,16, un trofeu de cerb necrotaliat, 6 crotalii, un dispozitiv de vedere nocturnă, 4 lanterne şi 12 telefoane mobile. În prezent, se efectuează cercetări, în vederea completării probatoriului în cauză şi a stabilirii situaţiei de fapt, fiind întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de braconaj cinegetic”, transmite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Călăraşi, într-un comunicat dat publicităţii sâmbătă.
În acest dosar, patru dintre suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore.
Foto: Poliţia Română
Foto: Poliţia Română
 
Foto: Poliţia Română
Foto: Poliţia Română
 
Foto: Poliţia Română
Foto: Poliţia Română
 
Foto: Poliţia Română
Foto: Poliţia Română
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.