O femeie din judeţul Călăraşi, administrator al unei firme, este cercetată penal după ce poliţiştii au descoperit 23 de tone de ulei uzat, depozitat necorespunzător, în recipiente din care existau scurgeri în sol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Controlul a avut loc miercuri, în cadrul unei acţiuni privind regimul deşeurilor şi substanţelor periculoase. 
 
„În urma verificărilor efectuate la o societate comercială din judeţul Călăraşi, a fost depistată o femeie, de 54 de ani, care în calitate de gestionar al unei societăţi comerciale ar fi depozitat în condiţii necorespunzătoare 23.000 de litri de ulei uzat, depozitat în condiţii necorespunzătoare, în recipiente, neetanşe, prezentând scurgeri semnificative pe sol. De asemenea, femeia nu a putut face dovada unui contract pentru predarea uleiurilor uzate cu operatori economici autorizaţi să desfăşoare activităţi de colectare, valorificare şi/sau de eliminare”, transmite, joi, IPJ Călăraşi.
 
Pe numele femeii a fost deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfăşurarea activităţilor de colectare, tratare, transport, valorificare şi eliminare a deşeurilor periculoase.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.