În judeţul Călăraşi cea mai mică medie cu care s-a intrat la liceu anul acesta este 2,24, absolventul de şcoală gimnazială care are această medie urmând să studieze la clasa de Mecanică de la Liceul Tehnologic „Ion Ghica” din Olteniţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liceul Teoretic „Neagoe Basarab„ din Olteniţa este unitatea de învăţământ cu cea mai mare ultimă medie de admitere pentru profilul Matematică-Informatică, unde toţi elevii au medii de peste 8,38.

Pe locul al doilea în ceea ce priveşte mediile de admitere mari se situează clasa de filologie de la Colegiul Naţional „Barbu Ştirbei” din municipiul Călăraşi, unde cea mai mică medie de admitere este 8,01.

Doi absolvenţi de gimnaziu au rămas nerepartizaţi din cauză că nu au trecut suficiente opţiuni pe fişele de înscriere la liceu. Cei doi au medii de 5,98, respectiv 6,42.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.