Cadou muzical, în semn de recunoaştere a eforturilor pe care le depun în lupta cu virusul SARS CoV-2, din partea muzicienilor de la Filarmonica de Stat din Arad pentru personalul medical de la Spitalul Judeţean. Personalul a apreciat momentului şi susţinerea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cinci muzicieni şi-au dus, miercuri, instrumentele şi au cântat în curtea unităţii medicale, pentru medici şi asistente.

”Vă mulţumim din suflet pentru aceste momente. A trecut mai bine de un an de când nu am fost la Filarmonică şi suntem zi de zi la spital. Ne bucurăm că sunteţi alături de noi şi vă mulţumim pentru susţinere”, a spus dr. Dana Olar, medic primar pneumolog, medic şef Secţie Pneumologie.

Surpriza muzicală a fost apreciată de medici.

”A fost o surpriză binevenită pentru fiecare dintre noi. Apreciem că astăzi, de Ziua Mondială a Sănătăţii aţi fost alături de noi. Vă mulţumim”, a declarat dr. Gigi Aiordăchioae medic primar chirurg, Coordonator Secţie Covid-19.

Recent, zeci de arădeni au depus buchete şi coşuri de flori în curtea Spitalului Judeţean, în semn de apreciere pentru eforturile personalului, în ciuda protestelor care s-au organizat în întreaga ţară, inclusiv la Arad.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.