Un copil de 15 ani a furat maşina părinţilor şi a pornit la drum la volan, în localitaltea buzoiană Gălbinaşi, însă acesta a scăpat maşina de sun control şi s-a răsturnat în afara şoselei. Potrivit unor surse, tânărul ar fi vrut să se sinucidă, din cauza unor probleme în dragoste.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc marţi după amiază pe  DN2B, în localitatea buzoiană Gălbinaşi. Din primele date de la faţa locului a reieşit că în timp ce conducea un autoturism dinspre Buzău către Bentu, un minor în vârstă de 15 ani, din Buzău, a pierdut controlul asupra direcţiei şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile.

Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii vorî ntocmi dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Surse de presă susţin că băiatul ar fi furat maşina de la părinţii care locuiesc în municipiu, şi ar fi pornit la volan, cu ingenţia de a-si pune capăt zilelor, invocând unele probleme în dragoste.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.