O femeie de 29 de ani s-a prezentat, marţi dimineaţă, la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, cu suspiciunea de infecţie cu coronavirus. Femeia a revenit în urmă cu 7 zile din Veneto, unde sunt cazuri confirmate de coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor  Spitalului Judeţean Buzău, femeia are 29 de ani, este din Ramnicu Sărat şi s-a prezentat marţi dimineaţă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean, având simptome ale unei afecţiuni respiratorii: febră, tuse şi dureri musculare.

”Aceasta a declarat că acum 7 zile a sosit pe Aeroportul Otopeni din Italia, din zona Veneto, Venetia. Vom aplica procedurile instituite de către DSP, izolarea pacientei ”, transmit reprezentanţii SJU Buzău.

Accesul în UPU-SMURD a fost restricţionat.

Atât pacienţii, cât şi vizitatorii sunt direcţionaţi către o altă intrare în spital, în timp ce, în secţia UPU-SMURD personalul medical ia măsuri de auto protejare şi de limitare a posibilităţilor de răspândire a unei eventuale infecţii cu coronavirus.

Pacienta va fi transferată, în condiţii speciale, la Institutul ”Matei Balş” din Bucureşti. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.