Poliţiştii fac cercetări după ce viceprimarul oraşului Buzău, Ionuţ Apostu, a relatat într-o postare pe Facebook, însoţită de fotografii, că mii de teste Covid 19, expirate, au fost găsite pe marginea drumului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform postării viceprimarului Ionuţ Apostu, mii de teste Covid 19 au fost descoperite de echipajele Poliţiei Locale pe Şoseaua Nordului, 
”Nu ne mai facem bine! Echipajele Poliţiei Locale au descoperit pe Şoseaua Nordului câteva mii de teste Covid 19 expirate aruncate pe marginea drumului! Este o faptă extrem de gravă pentru că vorbim de deşeuri medicale periculoase ce trebuie neutralizate în condiţii stricte! Cu costuri financiare ridicate pentru orice cabinet/farmacie! Lucrurile nu vor rămâne aşa, nu putem tolera astfel de fapte! Voi depune o plângere la Poliţia Municipală pentru anchetarea acestui caz deoarece sănătatea buzoienilor este cea mai importantă, şi trebuie sancţionaţi poluatorii! Deşeurile medicale reprezintă un pericol major!”, a relatat viceprimarul Buzăului. 
 
Până la această dată, la IPJ Buzău nu a fost depusă nici o plângere, însă comanda Poliţiei a dispus o anchetă pentru depistarea celor care au aruncat la marginea drumului cutiile cu testele Covid expirate. 
”În urma apariţiei articolului, conducerea IPJ Buzău a dispus formarea unei echipe complexe care să ia legătura cu Primăria municipiului şi sâ verifice situaţia, în vederea clarificării tuturor elementelor, stabilirii competenţelor şi luării măsurilor legale ce se impun”, au precizat  pentru News.ro reprezentanţii IPJ Buzău
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.