O femeie de 57 de ani din Buzău a fost transportată, miercuri, la Spitalul Judeţean, cu probleme de respiraţie, ea fiind testată pentru coronavirus. Femeia era în izolare la domiciliu întrucât soţul ei se întorsese din Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Buzău, Denisa Irimia, o femeie de 57 de ani a fost transportată, miercuri, cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Buzău, după ce a acuzat probleme de respiraţie.

Femeia se afla în izolare la domiciliu după ce soţul său a revenit săptămâna trecută din Marea Britanie. Ea a fost testată pentru coronavirus şi se află sub supravegherea medicilor de la Spitalul Judeţean Buzău până la sosirea rezultatelor.

În judeţul Buzău se află în carantină 56 de persoane, iar pentru alte 626 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu.

Până la această dată, în judeţul Buzău au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 80.000 de lei pentru nerespectarea regimului de izolare la domiciliu.

La Buzău mai sunt disponibile 140 de locuri pentru carantinarea persoanelor care vin din zone de risc, cu posibilitatea de extindere a capacităţii.

Pân în prezent, în judeţul Buzău, au fost testate pentru coronavirus 97 de persoane, iar 84 de rezultate sunt negative, restul analizelor fiind în lucru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.