Un cutremur cu magnitudinea 3,1 grade Richter s-a produs, marţi seară, în judeţul Buzău, la o adâncime de 106 kilometri, potrivit datelor Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului. Acesta este al şaptelea cutremur produs în luna decembrie în Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit INCDFP, un seism cu magnitudinea 3.1 pe scara Richter s-a produs, marţim seară, la ora 21:25, în Zona seismică Vrancea, judetul Buzău. 

Cutremurul a fost înregistrat la o adâncime de 106 kilometri, în apropierea oraşelor Nehoiu (3km), Întorsura Buzăului (38km), Vălenii de Munte (40km), Covasna (43km), Slănic (46km). 

Acesta este al şaptelea cutremur produs în judeţul Buzău de la începutul lunii decembrie. Cel mai puternic dintre ele a avut loc în 9 decembrie şi a avut magnitudinea de 3,8 grade. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.