Bugetul Etapei 1 a Programului Rabla pentru Electrocasnice, în valoare de 30 de milioane de lei, a fost epuizat în mai puţin de 24 de ore de la start, anunţă Ministerul Mediului, care precizează că au putut fi achiziţionate maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi aparate frigorifice, În următoarea etapă, care începe la 4 iunie, vor putea fi cumpărate televizoare, laptopuri şi tablete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Bugetul Etapei 1 a Programului Rabla pentru Electrocasnice a fost epuizat în mai puţin de 24 de ore de la start. Au fost rezervate 75.000 de vouchere în valoare de 400 lei fiecare, pentru maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi aparate frigorifice. În total, Etapa 1 a beneficiat de un buget de 30 milioane lei”, anunţă Ministerul Mediului.
Voucherele rezervate vor fi validate în cursul săptămânii viitoare.
Voucherele vor putea fi utilizate la comercianţii participanţi numai după validare. Lista lor aici: https://cutt.ly/Wb7fjuJ
Etapa 2 - pentru televizoare, laptopuri şi tablete - începe pe 4 iunie, la ora 10:00, şi se va desfăşura în aceleaşi condiţii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.