Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, joi, în debutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, că doar aproximativ 230 de cereri au fost făcute pentru cele peste 1.800 de autorizaţii taxi aprobate, întrucât ”nu a existat o încredere în piaţă”. Primarul dă asigurări că autorizaţiile se emit după o procedură transparentă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a vorbit, joi, în debutul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti, despre autorizaţiile taxi aprobate în urmă cu câteva luni.  

”Nu a existat o încredere în piaţă şi cererile vizează doar 230 de autorizaţii. Vreau să transmit mesajul că este o procedură absolut transparentă în care, pe baza unui punctaj votat de CGMB, se atribuie autorizaţii taxi către PFA, AF şi societăţi”, a afirmat primarul general.  

Consiliul General a aprobat 1.850 de autorizaţii, iar Primăria Captalei a emarat procedura pentru acordarea acestora.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.