Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că au fost închise, începând de joi seara, bretelele de coborâre de pe Autostrada A1 Arad - Timişoara, pentru a se asigura un culoar de trecere pentru convoaiele care transportă românii veniţi în ţară din Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Începând cu ora 21:00, în urma limitărilor impuse de Ordonanţa militară nr. 3 privind măsuri de prevenire a răspândirii Covid-19, pe sensul către Timişoara al autostrăzii A1 Deva-Nădlac (Centura în regim de autostradă a municipiului Arad) vor fi restricţionate breteaua de coborâre de la Aeroportul Internaţional Arad, kilometrul 545, dar şi breteaua de coborâre din apropierea localităţii Zădăreni, jud. Arad, kilometrul 538. Astfel, devierea autovehiculelor se va face de pe autostrada A1 Deva-Nădlac, la kilometrul 536 (în zona unei staţii de alimentare cu carburant) pe DN 69 Arad-Timişoara", au transmis reprezentanţii DRDP Timişoara.
 
Măsura a fost luată cu acordul conducerii MAI şi CNAIR şi a fost aprobată de prefectul judeţului Arad ”pentru a se asigura culoarul de deplasare în siguranţă a convoaielor cu cetăţeni care sosesc în ţară din statele europene confirmate cu un risc major de infectare cu COVID-19”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.