O femeie din Vaslui, care a revenit recent din Marea Britanie şi care ar fi trebuit să respecte perioada legală de carantină a fost depistată de jandarmii din Braşov în timp ce se afla la telecabina Capra Neagră. Femeia a atras atenţia oamenilor legii pentru că nu purta masca de protecţie, iar verificarea în baza de date şi la Direcţia de Sănătate Publică a arătat că nu avea voie să părăsească domiciliul declarat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Braşov, Ion Zaharia, un echipaj de jandarmi a observat că femeia, care se afla la telecabina Capra Neagră, nu purta mască de protecţie. Jandarmii i-au cerut acesteia să se legitimeze, însă turista a declarat că nu are supra sa actele de identitate. 
„În urma verificărilor, a rezultat că persoana în cauză trebuia să se afle în carantină, în Municipiul Vaslui, ca urmare a revenirii în ţară din Regatul Unit al Marii Britanii. Femeia a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 1000 lei, pentru nerespectarea carantinei şi a fost anunţat DSP-ul”, a precizat reprezentantul IJJ Braşov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.