Serviciul Public Judeţean Salvamont Braşov foloseşte, începând de miercuri, staţii de emisie-recepţie de ultimă generaţie, care asigură comunicarea între salvatori, dar şi cu alte instituţii, în caz de intervenţie. Infrastructura pentru echipament este pusă la dispoziţie de Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, echipamentul fiind achiziţionat din fonduri de la bugetul Consiliului Judeţean Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de oficialii Salvamont Braşov, noile echipamente constau în zece staţii portabile DMR şi o staţie fixă care va fi montantă la sediul Salvamont Braşov de pe str. Ecaterina Varga 23 din municipiul Braşov.
”Infrastructura DMR pusă la dispoziţie de STS - Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi noile echipamente de ultimă generaţie achiziţionate cu sprijinul Consiliului Judeţean Braşov vor permite o mai bună comunicare în judeţul Braşov, atât între salvatorii montani din cadrul SPJ Salvamont Braşov, cât şi cu personalul celorlalte structuri partenere care îşi desfăşoară activitatea în zona montană”, informează oficialii Salvamont Braşov.
 
Aceştia precizează că, în intervenţiile salvatorilor montani comunicarea reprezintă un factor important, salvamontiştii exprimându-şi satisfacţia faţă de preocuparea STS pentru a sprijini comunicaţiile în zone izolate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.