Salvatorii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov au intervenit, sâmbătă seară, pentru salvarea unui pui de pisică dintr-un puţ adânc de zece metri. Intervenţia a fost una dificilă, în condiţiile în care puţul în care animalul a căzut era foarte îngust.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Apelul prin care a fost solicitat sprijin a fost primit la dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Ţara Bârsei” al judeţului Braşov, sâmbătă, în jurul orei 20:50.
 
O persoană a anunţat că este nevoie de intervenţia salvatorilor pentru recuperarea unei pisici care a căzut într-un puţ cu o adâncime de 10 metri, pe strada Ioan Popasu, din municipiul Braşov.
 
„La faţa locului s-au deplasat o autoscară încadrată cu alpinişti şi o autospecială cu apă şi spumă. Pompierii alpinişti au coborât în rapel şi s-a intervenit cu trepiedul de salvare de pe autoscară. După o intervenţie destul de dificilă, fiind vorba de un puţ adânc şi destul de îngust, puiul de pisică captiv a fost salvat şi eliberat”, informează ISU Braşov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.