Un incendiu violent a cuprins sâmbătă, o hală care aparţine unei ferme de curcani, în localitatea Crizbav din judeţul Braşov. Focul a cuprins o construcţie în care erau depozitate paie şi s-a extins pe o suprafaţă de 2.000 de metri pătraţi. Incendiul a fost lichidat înainte de a se extinde la construcţiile învecinate, în urma evenimentului nefiind raportate victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a fost anunţat sâmbătă, în jurul orei 14.00, focul izbucnind într-o hală de depozitare paie din localitatea Crizbav.
„La faţa locului au fost mobilizate 6 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoscară mecanică, o autocisternă, o autospecială transport roboţi. De asemenea, în sprijin s-a deplasat şi un buldoexcavator. La sosirea echipajelor operative la faţa locului, hala ardea generalizat, pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi”, informează oficialii ISU Braşov.
Hala aparţine unei ferme de curcani. Incendiul a fost lichidat înainte ca flăcările să se extindă la construcţiile învecinate. În urma evenimentului nu au fost raportate victime. Cauza incendiului urmează a fi stabilită.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.