O femeie din localitatea Cristian, judeţul Braşov, a fost amendată cu 3.000 de lei de către poliţiştii locali din municipiul Braşov, după ce a aruncat pe un câmp de la marginea oraşului deşeurile din gospodărie, provenite de pe urma unei curăţenii generale. Femeia a recunoscut că un băiat care o ajută la muncă a aruncat două căruţe cu gunoi, ea fiind obligată să cureţe, pe cheltuiala ei, zona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Maldărul de gunoi, care conţinea deşeuri din construcţii, haine, cabluri, piei de animal, obiecte de uz gospodăresc foarte vechi a fost găsit de către poliţiştii locali din municipiul Braşov pe câmpul adiacent străzii Cucului din cartierul Bartolomeu. 
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
„În grămezile de deşeuri de toate tipurile, după cercetări minuţioase, au fost găsite indicii care au condus la sursa acestora, respectiv un imobil situat în comuna Cristian. Aşa că proprietara imobilului s-a trezit la poartă cu poliţiştii locali din Braşov. Aceasta a recunoscut că a făcut curăţenie în gospodărie în urmă cu câteva zile şi l-a trimis pe băiatul care o ajuta să scape de gunoaie; băiatul a făcut două transporturi cu căruţa până pe câmpul din Braşov”, transmite, vineri, Primăria Braşov.
 
Femeia a fost amendată contravenţional cu 3000 de lei, conform legislaţiei privind protecţia mediului,. În plus, poliţiştii locali braşoveni au dispus ca sancţiune complementarǎ ridicarea deşeurilor depozitate şi curăţarea terenului, în sarcina şi pe cheltuiala ei. Aceasta s-a conformat imediat după vizita poliţiştilor locali din Braşov, ea ridicând deşeurile aruncate din zona respectivǎ.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.