Poliţia judeţeană Braşov a deschis o anchetă după ce două eleve s-au bătut în curtea unei şcoli din Feldioara, scenele fiind filmate şi postate pe internet. Poliţiştii le-au identificat pe cele două fete, fiind vorba despre adolescente de 13 şi 14 ani, care au fost chemate la secţie, împreună cu părinţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
În imaginile postate pe internet se vede cum cele două fete se încaieră, pălmuindu-se şi trăgându-se de păr, în timp ce colegii asistă la scenele violente. La un moment dat, cineva intervine pentru a le despărţi, iar atunci filmarea se încheie.  
 
"Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Feldioara s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii şi clarificării stării de fapt. Persoanele în cauză au fost identificate ca fiind două tinere, în vârstă de 13 ani şi 14 ani”, transmite IPJ Braşov.
 
Cele două fete vor fi invitate la sediul subunităţii de poliţie, împreună cu reprezentanţii legali, în vederea parcurgerii procedurii legale, în astfel de cauze, mai precizează oficialii Poliţiei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.