Un poliţist aflat în timpul liber a fost înjunghiat de un tânăr de 24 de ani, în zona omoplatului, conflictul având loc în municipiul Botoşani. Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au emis luni, ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele unui tânăr de 24 de ani, din municipiul Botoşani, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. 
 
“În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în noaptea de 18 spre 19 iulie, în timp ce se afla în parcarea din proximitatea unui local public, din municipiul Botoşani, pe fondul unui conflict spontan, acesta, i-a aplicat unui tânar de 34 de ani, din aceeaşi localitate, o lovitura cu un obiect tăitor inţepător, in zona omoplatului, provocându-i leziuni fizice”, a transmis IPJ Botoşani. 
 
Sursa citată a precizat că agresorul va fi prezentat marţi, instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. 
 
Victima este un poliţist, care în acel moment se afla în timpul liber.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.