Două obiecte de muniţie au fost descoperite, duminică în localităţi din judeţele Mureş şi Argeş. În Mureş, pirotehniştii au ridicat o bombă de aruncător, în timp în judeţul Argeş a fost descoperit un proiectil de calibrul 75 de milimetri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În judeţul Mureş, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) a fost solicitată pentru a ridica un obiect de muniţie descoperit în localitatea Teleac.
 
Specialiştii ajunşi la faţa locului au constatat că este vorba despre o bombă aruncător de calibru 82, care va fi transportată în siguranţă şi depozitată în vederea distrugerii ulterioare.
 
Un obiect de muniţie provenind Primul Război Mondial a fost găsit, duminică, în localitatea Leordeni, satul Glâmbocata din judeţul Argeş conform pirotehniştilor, este vorba despre un proiectil de calibrul 75 de mm, care a fost ridicat şi va fi distrus în poligon.
 
Specialiştii reamintesc celor care descoperă astfel de obiecte să nu le mişte, să nu le atingă şi să sune la 112 pentru ca acestea să fie ridicate în condiţii de siguranţă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.