Compania aeriană Blue Air a anunţat miercuri că anulează zborurile către şi dinspre Stockholm până pe 15 august şi toate zborurile de pe ruta Bucureşti – Tel Aviv până pe data de 31 august, inclusiv, ca urmare a restricţiilor impuse de autoritaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca umare a deciziei autorităţilor de a prelungi starea de alertă naţională până la 15 august 2020 şi a interzicerii tuturor zborurilor către / dinspre ţări care nu se află în Zona Verde menţionate în lista emisă de CNSU, Blue Air este nevoită să anuleze zborurile către/dinspre Stockholm (ARN), până pe 15 august. În funcţie de actualizările asupra listei ţărilor care se află în Zona Verde, Blue Air va continua să actualizeze statusul zborurilor sale”, a informat compania.

De asemenea, ca urmare a deciziei autorităţilor din Israel, care anunţă prelungirea suspendării zborurilor Israel – România, Blue Air este nevoită să anuleze toate zborurile de pe ruta Bucureşti – Tel Aviv până pe data de 31 august, inclusiv.

”Blue Air oferă pasagerilor afectaţi de aceste anulări opţiunea de a face o reprogramare gratuită în primele şapte zile de la anularea zborului direct pe site-ul flyblueair.com sau printr-un simplu e-mail catre adresa zbor.anulat@blueair.aero. În cazul în care acest lucru nu se întâmplă în perioada specificată, Blue Air va transfera automat contravaloarea biletului în portofelul electonic Blue Wallet al persoanei care a efectuat achiziţia, de unde banii vor putea fi utilizaţi în termen de doi ani pentru a cumpăra bilete pentru orice altă destinaţie deservita de Blue Air”, mai arată compania.

O descriere detaliată a opţiunilor pe care le au pasagerii Blue Air în cazul anulării unui zbor se găseste pe site-ul oficial al companiei.

În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.