Un tânăr în vârstă de 26 de ani din Bistriţa-Năsăud a fost reţinut, duminică după amiază, după ce în cursul dimineţii a provocat un accident în urma căruia o femeie şi doi copii au fost răniţi. Şoferul a părăsit locul accidentului, fiind găsit câteva ore mai târziu de către poliţişti. Aceştia au constatat că tânărul era băut şi nu are permis de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă pe DN17 în localitatea Mijlocenii Bârgăului.

Potrivit poliţiştilor, un autoturism condus de un cetăţean străin a fost acroşat de o altă maşină, care circula în aceeaşi direcţie de mers, în urma impactului autovehiculul condus de cetăţeanul străin lovind un cap de pod. În accident, o femeie de 30 de ani şi doi copii de 13 şi 2 ani au fost răniţi, fiind duşi la spital.

Şoferul suspectat că a provocat accidentul şi-a continuat deplasarea încă 200 de metri, după care a abandonat autoturismul. Câteva ore mai târziu, poliţiştii l-au identificat în persoana unui tânăr de 26 de ani din localitatea Rusu Bârgăului. Când l-au găsit poliţiştii, el era băut, având o alcoolemie de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, poliţiştii au constatat că tânărul nu are permis de conducere.

El a fost reţinut, iar poliţiştii propun arestarea sa preventivă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.