Numărul cadrelor didactice şi cel al elevilor din şcolile judeţului Bistriţa Năsăud diagnosticaţi cu COVID-19 a crescut, în doar câteva zile, cu şapte. Cu toate acestea, Bistriţa Năsăud se menţine printre judeţele cu cea mai scăzută incidenţă, înregistrând 11 noi infectări în 24 de ore, conform celei mai recente raportări făcute la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit statisticii prezentate joi de Prefectura Bistriţa Năsăud, judeţul înregistrează 1426 cazuri confirmate de CoVid-19 de la începutul pandemiei. Printre persoanele infectate se numără şase elevi şi 12 cadre didactice. Numărul acestora a crescut cu şapte în doar câteva zile, în condiţiile în care sâmbătă autorităţile in judeţ raportau Nouă cadre didactice, doi elevi infectaţi cu virusul SARS-CoV-2. 
Printre persoanele infectate de la debutul pandemiei la nivelul judeţului se află de asemenea 68 cadre medicale (18 medici, 50 asistenţi) şi 35 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) şi un angajat din cadrul personalului suport, dar şi angajaţi ai mai multor instituţii publice cum ar fi Poliţia, Jandarmeria, Inspectoratul Teritorial de Muncă, ISU, Administraţia Finanţelor Publice, Serviciul Judeţean de Ambulanţă, AJOFM sau funcţionari din primării. Printre diagnosticaţii cu COVID-19 se regăsesc şi un angajat de la o creşă de stat, o asistentă medicală de la o grădiniţă privată şi un angajat al DGASPC Bistriţa-Năsăud, de la o casă de tip familial.
Bistriţa Năsăud se menţine printre judeţele cu cea mai scăzută incidenţă, înregistrând 11 noi infectări în 24 de ore, conform celei mai recente raportări făcute la nivel naţional.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.