Garda de Mediu Bihor verifică în teren modul în care operatorii de salubritate colectează deşeurile din localităţile care se află în carantină din cauza ratei ridicate de infectare cu virusul SARS-CoV-2. Pentru a preveni răspândirea virusului, peste cinci tone de gunoi ridicate joi au fost compactate într-un container etanş, fără a mai trece prin operaţiunea de sortare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform datelor furnizate, vineri, de Prefectura Bihor, Garda de Mediu Bihor a verificat în teren modul în care se face salubrizarea în localităţile Câmpani, Fînaţe şi Sighiştel, aflate în carantină.
 
"Pentru colectarea deşeurilor din aceste localităţi a fost folosită o singură autospecială. Au fost colectate 5,14 tone deşeuri, care au fost compactate într-un container special etanş, urmând a fi transportate la depozitul ecologic Oradea fără a trece prin operaţiunea de sortare, pentru a preveni riscul de răspândire a virusului Sars-CoV-2”, a transmis Prefectura. 
 
Luni, comisarii de mediu vor face verificări cu privire la modul în care se face colectarea deşeurilor în localitatea Nucet.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.