Un autobuz s-a răsturnat, joi, pe DN 19, în judeţul Bihor, autorităţile activând Planul roşu de intervenţie, anunţă Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. La locul accidentului au fost mobilizate şi două elicoptere SMURD. În accident au fost implicate 23 de persoane, din care 12 sunt evaluate medical. Planul roşu a fost dezactivat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Potrivit IGSU, în accident au fost implicate 23 de persoane, dintre care 12 victime în curs de evaluare (conştiente). 
 
Planul roşu de intervenţie a fost dezactivat.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit IGSU, un accident rutier a avut loc pe DN 19, între Valea lui Mihai şi Curtuişeni, unde un autobuz s-a răsturnat.
 
"Pentru gestionarea eficientă a evenimentului, la nivelul judeţului Bihor a fost activat planul roşu de intervenţie. Acţionează 2 maşini de stingere, 2 echipaje de descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 9 ambulanţe SMURD", a transmis IGSU.
 
În autobuz se aflau 21 de persoane, a precizat ISU Bihor.
 
Conform sursei citate, acolo au fost mobilizate şi 2 elicoptere SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.