Beatrice Rancea, directoarea Operei Naţionale Române Iaşi, a confirmat pentru Europa FM că este infectată cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Vă mulţumesc mult. Sunt foarte bine”, este mesajul transmis de Beatrice Rancea.

Ea a declarat pentru Libertatea că  nu ştie dacă s-a infectat sau nu în operă şi a anunţat că de luni se face o igienizare totală a instituţiei, DSP fiind anunţat deja.

Pe pagina de Facebook a Operei Naţionale Iaşi a fost de asemenea postat un mesaj conform căruia luni, 2 noiembrie, un salariat a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 şi un altul a fost carantinat.  Cel infectat nu a mai avut acces în instituţie de joi, 29 octombrie;

”Astăzi avem 2 cazuri confirmate şi un salariat carantinat”, este anunţul făcut vineri, instituţia dând asigurări că spectacolul de marţi seara s-a desfăşurat în condiţii de maximă siguranţă epidemiologică, fiind luate toate măsurile de prevenţie a virusului Covid19!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.