Banca Comercială Română (BCR) a anunţat, joi, că opreşte sistemul informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Banca Comercială Română (BCR) opreşte sistemul informatic care gestionează operaţiunile cu carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă (12-13 aprilie 2019)”, se arată în comunicat.

Astfel, în intervalul 13 aprilie ora 01:00 – 13 aprilie ora 05:00, sistemul de carduri va fi oprit, iar cardurile BCR nu vor putea fi folosite nici în reţeaua BCR şi nici în alte reţele, potrivit băncii. 

În acest interval orar, nu vor putea fi utilizate bancomatele BCR, MFM-urile (maşini multifuncţionale) şi POS-urile, potrivit băncii.

Deasemenea, in aplicatiile George/George Go, nu vor putea fi efectuate operaţiuni specifice cardului precum blocare card, deblocare card, modificări limite tranzacţionare (ATM/POS) şi rambursare card de credit, potrivit băncii.

”Tranzacţiile la ASV-uri (Automate de schimb valutar) nu vor fi afectate. Tranzacţiile la APT (ghişee rapide) vor putea fi efectuate numai cu autentificare cu cartonaş cu cod de bare (nu va putea fi utilizată funcţionalitatea de autentificare cu card BCR)”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.