Patru persoane au fost implicate într-o bătaie care a avut loc vineri seară pe stradă, în zona de vest din municipiul Ploieşti. Primele informaţii arată că scandalul a pornit după ce un bărbat a lovit un copil în vârstă de 13 ani, iar tatăl copilului a vrut să îşi apere fiul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Scandalul a izbucnit în jurul orei 22, în zona unor blocuri de locuinţe situate în apropiere de sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova, iar scandalagiii s-au alergat până în intersecţia din apropiere, unde au interveni jandarmii.
 
„În data de 11.09.2020, in jurul orelor 22.10,  un echipaj de  jandarmi aflat in exercitarea atribuţiunilor de  serviciu, a intervenit in zona de vest a municipiului Ploieşti la intersecţia străzilor şoseaua Vestului cu Gheorghe Grigore Cantacuzino pentru aplanarea unei altercaţii iscate pe fondul unui conflict spontan intre mai mulţi tineri care se loveau reciproc. Jandarmii au intervenit prompt, au  aplanat conflictul si au identificat făptuitorii” a transmis, sâmbătă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş. 
 
Unul dintre bărbaţii implicaţi în bătaia de stradă le-a declarat jandarmilor că  scandalul a pornit după ce un bărbat i-a lovit fiul în vârstă de 13 ani. În urma incidentului jandarmii au întocmit acte de sesizare  pentru infracţiunea de “loviri sau alte violenţe”, iar cei  implicaţi în conflict, împreună cu documentele de sesizare, au fost predaţi poliţiei pentru continuarea cercetărilor.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.