Un bărbat a fost ridicat joi după-amiază de poliţişti dintr-un complex comercial din Sectorul 1 al Capitalei şi dus la audieri în cazul maşinilor incendiate la sfârşitul săptămânii trecute. Anchetatorii au audiat aproape 20 de bărbaţi în legătură cu acest caz, în ultimele zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unor surse din poliţie, bărbatul a fost ridicat din preajma unui complex comercial din Sectorul 1 şi este audiat la această oră. Anchetatorii nu au, însă, indicii clare că ar fi bărbatul care a incendiat mai multe maşini săptămâna trecută.

În ultimele zile au fost audiaţi în jur de 20 de bărbaţi care corespund semnalmentelor.

Poliţia a făcut publice, joi, imagini de pe camerele de supraveghere cu bărbatul suspectat că sâmbătă trecută ar fi incendiat opt maşini în Sectorul 1 al Capitalei. Poliţiştii spun că au vizionat în ultimele zile înregistrări video de pe aproape 200 de camere de supraveghere şi au audiat mai mulţi martori şi fac apel la cetăţeni să apeleze numărul de urgenţă 112 sau să contacteze orice secţie de poliţie din Bucureşti în cazul în care au informaţii cu privire la bărbat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.