Un bărbat din localitatea Croitori, judeţul Dâmboviţa, a fost arestat preventiv, miercuri, sub acuzaţia de viol, el fiind cercetat pentru că, timp de un, a abuzat-o sexual pe fiica sa în vârstă de 14 ani. Bărbatul fusese reţinut marţi, după ce soţia şi fiica abuzată au depus plângere la poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magistraţii de la Judecătoria Găeşti au emis, miercuri după amiază, un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele unui bărbat din comuna dâmboviţeană Ulieşti, satul Croitori, cercetat pentru viol. Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, fusese reţinut pentru 24 de ore în cursul zilei de marţi, după ce fiica abuzată şi mama acesteia l-au reclamat la poliţie.

Anchetatorii spun că au date conform cărora abuzurile asupra fiicei au început în luna noiembrie a anului trecut iar acestea au avut loc sistematic, atunc când mama copilei era plecată de acasă. Surse judiciare au declarat că, la audieri, bărbatul a recunoscut că a avut relaţii intime cu fiica sa, dar a spus că nu a obligat-o pe aceasta şi nici nu a agresat-o fizic, el condiţionându-şi fiica şi spunându-i să accepte situaţia dacă vrea bani sau diverse bunuri.

Bărbatul poate conesta mandatul de arestare, decizia Judecătoriei Găeşti nefiind definitivă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.