Un bărbat în vârstă de 25 de ani a fost amendat de poliţişti după ce s-a luat la ceartă şi a ajuns să-l bruscheze pe agentul de pază al Spitalului de Pediatrie Ploieşti. Tânărul era nemulţumit de faptul că trebuie să aştepte prea mult cu copilul la camera de gardă, până ca micuţul să fie văzut de medic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Seara trecută, în jurul orei 23:00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.4 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că la o unitate medicală din municipiu are loc un conflict între un agent de pază şi un bărbat în vârstă de 25 de ani. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din verificări reieşind faptul că între cei doi bărbaţi ar fi izbucnit un conflict spontan cauzat de nemulţumirea bărbatului privind timpul de aşteptare al acestuia, care venise cu copilul în vederea unei consultări de urgenţă. Ulterior, conflictul dintre cei doi a degenerat, tânărul îmbrâncindu-l pe agentul de pază”, informează, duminică, Poliţia Prahova.
 
Incidentul a avut loc la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti, iar bărbatul este ploieştean, au precizat surse din Poliţie pentru News.ro.
 
Conform surselor citate, reprezentanţii unităţii sanitare au cerut ajutorul autorităţilor, când au constatat că atitudinea bărbatului devine tot mai agresivă. El a primit amendă în cuantum de 500 de lei. 
 
Timpul de aşteptare la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti poate fi ridicat, mai ales în week-end, în condiţiile în care unitatea sanitară este singurul spital pentru copii din judeţul Prahova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.