În urma soluţionării contestaţiilor depuse după publicarea notelor în urma exemenului de bacalaureat, o elevă de la Liceul Tehnologic Jimbolia a obţinut media maximă, iar promovabilitatea a crescut de la 63,61%, la 66,96%.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor de la Inspectoratul Şcolar al judeţului Timiş, eleva Miriam Dobre de la Liceul Tehnologic Jimbolia a obţinut media 10, după contestaţii, la exemnul de bacalaureat.

Iniţial obţinuse nota 9.10 la proba scrisă la Limba română, 9,50 la Matematică şi 9,65 la Biologie vegetală.

Potrivit ISJ Timiş, în urma contestaţiilor procentul de promovabilitate, în judeţul Timiş, a crescut la 66,96% de la 63,61% cât a fost înainte de contestaţii.

De asemenea, în urma constestaţiilor la examenul de bacalaureat, 1.024 note au fost majorate, 55 de note au rămas neschimbate, 271 de note au fost micşorate, 145 de candidaţi au promovat proba, iar şase au căzut proba.

Trei licee din Timişoara au procent de promovabilitate de sută la sută în urma contestaţiilor la examenul de bacalaureat. Este vorba despre Liceul Teoretic ”Grigore Moisil”, Colegiul Naţional ”C.D. Loga” şi Liceul Teoretic ”N. Lenau”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.