Aproximativ 50 de persoane au părăsit de urgenţă, sâmbătă seară, unitatea de primiri urgenţe a Spitalului Judeţean Bacău, după ce alarma de incendiu s-a declanşat din cauza unei lămpi supraîncălzite. Pompierii ajunşi la faţa locului au constatat că nu este nevoie de intervenţia lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit oficialilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău, echipaje de intervenţie au fost trimise, sâmbătă seară, a UPU Bacău destinată pacienţilor adulţi, după ce alarma de incendiu din clădire s-a declanşat.
 
Ajunşi la faţa locului, pompierii au constatat că nu este vorba despre foc, motivul pornirii alarmei fiind o lampă supraîncălzită. 
 
Aproximativ 50 de persoane s-au autoevacuat din cauza alarmei, precizează oficialii ISU Bacău. Pompierii au făcut o misiune de recunoaştere, constatând că nu sunt alte probleme la unitatea de primiri urgenţe.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.