Un tânăr în vârstă de 21 de ani din municipiul Bacău a fost reţinut de către poliţişti, fiind acuzat că a incendiat un autoturism parcat pe o stradă din oraş. Focul s-a extins la altă maşină, valoarea pagubelor fiind estimată la 35.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a avut loc sâmbătă, pe strada Miron Costin din municipiul Bacău. Pompierii au fost chemaţi la faţa locului, însă înainte ca aceştia să lichideze incendiul izbucnit iniţial la un autoturism flăcările se extinseseră şi la un alt autovehicul parcat lângă acesta.
 
Pentru că existau suspiciuni cu privire la cauzale producerii incendiului, poliţiştii au demarat verificări şi au identificat un tânăr suspectat că a incendiat primul autovehicul. Este vorba despre un băcăuan în vârstă de 21 de ani, care a fost reţinut pentru comiterea infracţiunii de distrugere. Prejudiciul cauzat în acest caz este estimat la 35.000 de euro.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.