Poliţiştii din Bacău au reţinut, marţi, un şofer în vârstă de 49 de ani din municipiul Bacău, care cu o seară înainte a produs un accident rutier, beat fiind. Bărbatul, care avea o alcoolemie de unu la mie în aerul expirat, a lovit o femeie care traversa pe trecerea pentru pietoni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc luni seară, la ora 20:00, pe o stradă din municipiul Bacău.
 
„La data de 09 ianuarie a.c, în jurul orei 20.00, un conducător auto, de 49 de ani, din Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Milcov din localitate, ajungând la trecerea pentru pietoni, semnalizată prin marcaj şi indicator rutier, ar fi surprins şi accidentat o femeie, de 56 de ani care se angajase regulamentar în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Pietonul a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale de specialitate”, a transmis, marţi, Poliţia judeţeană Bacău.
 
Atât şoferul, cât şi pietonul au fost testaţi pentru alcoolemie. Dacă în cazul femeii rezultatul a fost negativ, rezultatul cu aparatul etilometru în urma testării şoferului a arătat valoarea de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la spital unde i-au fost recoltate mostre pentru stabilirea alcoolemie în sânge.
 
Marţi, în urma administrării de probe, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore, el aflându-se în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.