O elevă din judeţul Bacău a fost repartizată cu media 1,89 la un colegiu din localitatea Buhuşi. Ea a obţinut nota 1 la ambele probe ale Evaluării Naţionale. Rezultatele cele mai bune s-au înregistrat la Colegiul ”Gheorghe Vrănceanu”, ultima medie de admitere fiind 9,17.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai mică medie de admitere din judeţul Bacău s-a înregistrat la Colegiul Tehnic ”Ion Borcea” din Buhuşi, fiind obţinută de o elevă care a urmat cursurile şcolii din localitatea Valea lui Ion. Ea a fost notată cu 1.00 la ambele probe ale Evaluării Naţionale, iar în final a obţinut media 1,89. 

În total, la 37 de specializări de la diferite licee din judeţ, ultima medie de admitere a fost sub 5.00.

Rezultatele cele mai bune s-au înregistrat la Colegiul ”Gheorghe Vrănceanu” din municipiul Bacău, unde ultima medie de admitere a fost 9,17 la Matematică Informatică şi 8,87 la specializarea Ştiinţe ale Naturii.

La Colegiul ”Vasile Alecsandri” din Bacău, ultima medie la Matematică-Informatică a fost 8,72.

Pe locurile următoare în topul celor mai bune licee se situează Colegiul ”Dimitrie Cantemir” din Oneşti (8,57-Matematică Informatică) şi Colegiu Naţional ”Ferdinand I” din Bacău (8,54-Matematică Informatică).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.