Autorităţile din judeţul Bacău anunţă, duminică după amiază, că drumul naţional 11 A, care face legătura între localităţile Bârlad şi Podu Turcului, a fost închis temporar. Pe acest tronson, mai multe autoturisme au rămas blocate, poliţiştii aflaţi în patrulate intervenind pentru a-i ajuta pe şoferi să-şi continue drumul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Pentru protecţia populaţiei,  la nivelul judeţului Bacău, s-a luat măsura închiderii Drumului Naţional 11 A Bârlad-Podu Turcului, începând cu ora 13:15”, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.
Măsura a fost luată în contextul în care duminică, până la ora 20:00, judeţul Bacău se află sub o avertizare meteorologică Cod portocaliu de ninsoare şi viscol.
Duminică, mai multe autoturisme au rămas blocate pe acest tronson de drum, poliţiştii intervenind în sprijinul şoferilor.
„Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi având în vederea starea drumurilor şi a condiţiilor meteo nefavorabile, pe DN11A între comunele Podu Turcului, judeţul Bacău şi Iveşti, judeţul Vaslui au observat mai multe autoturisme blocate în troiene de zăpadă. Imediat au intervenit la scoaterea acestora din zăpadă, printre persoanele blocate fiind şi o persoană de 74 de ani din comuna Motoşeni, acesta fiind scos din autoturismul său şi preluat de un echipaj ISU Bacău”, informează Poliţia judeţeană Bacău.
La nivelul acestui judeţ a fost activat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, se asigură permanenţă la sediul Comitetelor Locale pentru Situaţii de Urgenţă şi este activată grupA operativă la nivelul ISUJ Bacău.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.