Rata de promovare la examenul de bacalaureat în judeţul Tulcea, înainte de contestaţii, este de 66 la sută, cea mai mare medie fiind de 9.9, iar două unităţi de învăţământ înregistrând procente de peste 90 la sută, în timp ce la una singură niciun elev nu a obţinut media 6.00, necesară promovării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Tulcea, în urma centralizării notelor obţinute de absolvenţii de liceu, gradul de promovare înregistrat în judeţul Tulcea, înainte de contestaţii, este de 66,48 la sută. Cea mai mare medie obţinută a fost de 9.99 şi îi aparţine Amaliei Ioana Ladaru de la Colegiul Dobrogean Spiru Haret.

De asemenea, alţi opt elevi au avut medii cuprinse între 9.83 şi 9.88.

De asemenea, două licee din Tulcea, este vorba de Liceul Teoretic “Grigore Moisil” şi de Colegiul Dobrogean “Spiru Haret” au obţinut procente de peste 90 la sută de promovare, iar la polul opus se află Liceul Tehnologic “Simion Leonescu” Luncaviţa, cu zero promovabilitate, cea mai mare medie aici fiind de 5.63.

Anul trecut, rata de promovare la bacalaureat în judeţul Tulcea înainte de contestaţii a fost de 69,79 la sută.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.