Rata de promovare la examenul de bacalaureat în judeţul Olt, înainte de contestaţii, este de 64 la sută, mai ridicată cu un procent faţă de anul trecut, înregistrându-se o singură medie de 10. Patru unităţi de învăţământ au înregistrat o promovabilitate de peste 90 la sută, iar în două şcoli nu a promovat niciun elev.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Olt, în urma centralizării notelor obţinute de absolvenţii de liceu, gradul de promovare înregistrat în judeţul Olt, înainte de contestaţii, este de 64,40 la sută, mai ridicat decât anul trecut, când a fost de 63.11 la sută, tot înainte de soluţionarea contestaţiilor.

La nivelul judeţului a fost înregistrată o singură medie de 10, aceasta fiind obţinută de Roxana Diana Căpriţă de la Colegiul Naţional Alexandru Ioan Cuza din Corabia.

De asemenea, în patru unităţi de învăţământ s-au înregistrat procente de promovare de peste 90 la sută, fiind vorba de Liceul Teoretic Mihai Viteazul Caracal, Colegiul Naţional Ion Minulescu Slatina, Colegiul Naţional Radu Greceanu Slatina şi Liceul Tehnologic Tufeni.

În două unităţi de învăţământ din judeţul Olt nu a promovat niciun elev examenul de bacalaureat. Este vorba de Liceul Tehnologic Crîmpoia, unde cei trei elevi care au susţinut examenul au obţinut sub media 5 şi de Liceul Tehnologic Izvoarele, acolo unde singurul elev prezentat a obţinut media 5.73.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.